× HOME TICKETS LOCATIES FOTO´S OVER ONS CONTACT LINKS
☰ MenuLive Music Heino

DEEP PURPLE, tribute by Stormbringer  |  zondag 17 maart

afbeelding: DEEP PURPLE, tribute by Stormbringer

Entree:

Voorverkoop: € 20.00
Aan de zaal: € 25.00

Aanvang:

15:00 uur
Zaal open: 14:30 uur

Locatie: CultuurCentrum De Maalderij Heino

De Maalderij
Canadastraat 6
8141 AC HEINO

Klassieke rock verdient een klassieke en authentieke tribute, krachtig, ontroerend, verpletterend!

Ongeacht welke versie van Deep Purple je voorkeur heeft, de Mark I Line up ( Rod Evans & Nick Simper), MK II (Ian Gillan & Roger Glover), Mark’s III & IV (Glenn Hughes, David Coverdale & Tommy Bolin) met Stormbringer zul je versteld staan van de directe, pure brutale rockkwaliteit waar Deep Purple voor stond. Een herschepping van het beeld en geluid van Deep Purple met geweldig zelfvertrouwen en sublieme technische uitvoering. Met oog voor detail van het origineel, maar tegelijkertijd met een energieke en denderende uitvoering van legendarische songs als Highway Star, Burn en het zinderend meeslepende Mistreated en Child in Time. Stormbringer beschikt met het Deep Purple repertoire over enkele van de meest fantastische stukken rock- muziek ooit gemaakt, inclusief de meest bekende riff aller tijden in het onovertroffen en onvergelijkbare ‘Smoke on the Water’.

Stormbringer is veruit de meest authentieke Deep Purple tribute band in Nederland te vinden en zeker die met de meeste power! De band bestaat uit gelouterde muzikanten met een gemeenschappelijke liefde voor classic rock en Deep Purple in het bijzonder!
Bij Stormbringer is het Deep Purple materiaal in veilige handen, de ongeëvenaarde heroïsche muziek is live nog steeds een genot om mee te maken zeker in een uitvoering met de power zoals bedoeld toen het geschreven werd.

Een typische Stormbringer set weerspiegeld het hele spectrum van Deep Purple, dus vanaf de eerste hit ‘Hush’ uit 1968 tot aan de verrassende reünie van de klassiek MK II line up van 1984.