× HOME TICKETS LOCATIES FOTO´S OVER ONS CONTACT LINKS
☰ MenuLive Music Heino

HIPPIE TUNES, lustrumoptreden Heino!  |  donderdag 05 mei

afbeelding: HIPPIE TUNES, lustrumoptreden Heino!

Entree:

Voorverkoop: € 5.00
Aan de zaal: € 10.00

Aanvang:

19:00 uur
Zaal open: 19:00 uur

Locatie: Dorpshuus Heino

Dorpshuus Heino
Marktstraat 7
8141 GA HEINO

DE HIPPIE TUNES, 4 keer de huisband bij TOP 2000 Cafe Heino en de fans stonden er voor in een lange rij !

Tot een lustrumoptreden kwam het helaas nog niet en na 2 pogingen dit te organisen binnen het TOP 2000 Cafe (steeds door corona-geblokkeerd) hebben we besloten dat het dan maar in de zomerperiode moet gebeuren. 

Het wordt nu de 5e van de 5e voor het 5e HIPPIE TUNES optreden in Heino en hiermee alsnog een lustrumconcert al-la TOP 2000 Cafe HEINO!
Wegens verwachte drukte vooraf (online) KAARTEN bestellen 'a  €  5,= !!!   In ruil voor je toegangskaart ontvang je bij binnenkomst 2 consumptiemunten!

Om in de juiste sfeer te blijven is de locatie: DORPSHUUS HEINO en de organisatie in samenwerking met DORPSHUUS  HEINO.
We hebben een avondvullend programma samengesteld in de TOP 2000 sfeer met naast: THE HIPPIE TUNES, HENRY RINGELING (dj/vj met beeld&geluid), GIJS & LEON (akoestisch duo), POPQUIZ en MUZIEKBINGO in een compleet omgebouwd DORPSHUUS HEINO. Helemaal mooi wordt het als je jezelf ook uitdost in de HIPPIE-sfeer.

Op z'n HIPPIE TUNES; ‘What the people need Is a way to make 'em smile. It ain't so hard to do if you know how’ De HIPPIE TUNES: een vrolijke band met een afwisselend repertoire ‘Oh, we got to let the music play’, zoals de Doobie Brothers het zongen.

 en voor nadere informatie oa over het programma en de tijden, volg vooral de komende tijd onze website ! 

En wat de HIPPIE TUNES betreft ........
........ de wel bekende zeven hippies spelen speciaal voor alle Heinose fans nog 1 keer vol overgave en met veel plezier al die mooie nummers uit de Hippietijd. Die bekende, goed in het gehoor liggende nummers van the Doobie Brothers, CCR, the Mama's and the Papa's, Neil Young, CSNY, The Kinks en vele anderen. Ze zijn trouwens ook niet vies van uitstapjes naar Soul, Rock of Funk, zolang de muziek maar Hippie-minded is en je er lekker op kunt dansen!
Het geluid van de HIPPIE TUNES herken je aan driestemmige zang (2 vrouwen + 1 man) gedragen door een soepel draaiend combo (gitaar, piano, bas en drums). De kracht: contact en interactie met het publiek, ofwel samen maken we er altijd een feest van.

Ook voor de Hippie Tunes is het een bijzonder optreden. De band bestaat dit jaar 10 jaar en is blij dit te kunnen vieren in Heino. Een mijlpaal. Tegelijkertijd neemt de band op dat moment ook afscheid van twee zangers die besloten hebben te stoppen. Op 5 mei vlammen we nog één keer samen met Joke en Léon, initiatiefnemer voor de Hippie Tunes. De band – Marjan, Bonita, Dick, Johan en Cees – gaat echter door en zoekt nieuwe zangers. Heb je die ambitie of ken je iemand? Geef ons een tip! Op 5 mei sluiten we een periode af en beginnen we een nieuw hoofdstuk in ons bestaan. Wordt dit ‘the Age of Aquarius’…? Wie weet!

Dus, wil je in de toekomst ook een geslaagd feest organiseren, met meeslepende, dansbare live-muziek uit de tijd van Love, Peace and Happiness? Vol sfeer, enthousiasme en muzikale energie? Denk dan ‘Hippie Tunes!