Evenementen

Evenementen

THE BOSS BROTHERS (Za. 6 april 2019)

The Boss Brothers – A tribute to Bruce Springsteen

Bruce Springsteen wordt al sinds 1975 beschouwd als één van de meest toonaangevende rockiconen ter wereld. Buiten zijn grote hits zoals o.a. Born To Run, The River, Dancing In The Dark en Streets Of Philadelphia, onderscheidt ‘The Boss’ zich vooral op het podium van andere artiesten. Met zijn befaamde E Street Band geeft hij marathonconcerten die regelmatig uitlopen tot wel langer dan 3 uur. Tijdens deze concerten wordt het publiek met een dynamische podiumpresentatie en veel interactie meegenomen in een onvergetelijke avond.

The Boss Brothers is dè Nederlandse Bruce Springsteen tribute die deze concerten tot in perfectie nastreeft. Met hun authentieke podium-act spelen zij, ook op verzoek, vele Springsteen-klassiekers voor iedere liefhebber en diehard-fan in legendarische live-arrangementen. Of het nu een baroptreden, theater, festival of privéfeest betreft; The Boss Brothers maken er (net als hun idool) een onvergetelijke avond van voor de band en het publiek.
BANDLEDEN
Marco van Osta; Lead Vocals, Gitaar, Mondharmonica, Marco Mensen; Gitaar, backing Vocals, Amse de Jong; Piano, Yvonne Jochems; Backing Vocals, Alex Heikamp; Bas, Backing Vocals, Wil Timmers; Organ, Accordeon, Backing Vocals, Mark van Uden; Drums, Ad van Beek; Saxofoon, Percussie, Backing Vocals

Marco van Osta is ‘the Boss’ onder The Boss Brothers. Zijn Springsteenfanatisme in combinatie met jarenlang muzikant zijn, maakte dat hij eindelijk een Springsteen tribute om hem heen kon formeren. Gewapend met zijn vertrouwde Telecasters en zijn enthousiaste podiumstijl zorgt hij er voor dat het publiek het echte Springsteengevoel zal ervaren, want: Nobody wins unless everybody wins!

Datum: zaterdag 6 april 2019
Locatie: MAALDERIJE (theater ‘t Podium), Canadastraat 6 8141 AC Heino
Zaal open: 20.00 uur Aangvang:  21.00 uur
Kaarten:  € 15,= in de voorverkoop, € 20,= aan de zaal
Voorverkoop: Smulbaai Heino, Schulten Lederwaren Raalte
Tickets online :Boss Brothers
Youtube: https://youtu.be/hcQ2VPDREUc

© Stichting Live Music Heino