Tribute Joe Cocker [Cry Me A River]

Gezien: Tribute Joe Cocker [Cry Me A River] Plaats: Heino
Locatie: Nicolaaskerk (in de volksmond nog altijd de NH Kerk genoemd)
Datum: 04.02.2017

Normaliter zijn de kerken niet meer vol te krijgen maar dat blijk deze avond zaterdag de 04 februari 2017 wel anders te zijn  in de Nicolaaskerk(NH Kerk) midden in Heino vond een tribute concert plaats van niemand minder dan van de legendarische Joe Cocker.

Een elfkoppige band met drie prachtige achtergrondzangeressen waar ook de echte Joe Cocker patent op had. Met 250 mensen in de kerk was het een uitverkocht huis, en een avond om trots op te zijn kwa organisatie van dat geheel dat in handen is van de stichting live music Heino. De vele hits passeerden de revue deze avond waar onder de woodstock klassieker “With A Little Help From My Friends” en dan deze knallers van hits, Delta Lady, Unchain My Heart, N’oubliez jamais.

De Joe Cocker Tribute Band bestaat uit:
Erik Hagelstein (zang), Nico Groen (drums), Joop Wallerbosch (gitaar), Geo Wassink (hammond), Luc Verhey (gitaar), Marc Haanappel (bas), Marcel Tiemessen (saxofoon en percussie) en  Maarten Knikkink (piano). Backing vocals: Lilian de Jong, Ina Overbeek en Scarlet Peters.

Een avond wat zeker een vervolg verdient en hou dus Facebook en internet pagina’s in de gaten van http://www.live-music-heino.nl/ of de web site www.fotosbluesrock.nl

 

© Stichting Live Music Heino