Live Music Heino knipoogt met Westcoast naar sixties & seventies

“Een beetje heimwee hebben naar je jeugd mag best”, vinden de vier bestuursleden van de Stichting Live Music Heino. Daarom speelt de coverband Westcoast zaterdag 13 mei sixties en seventies hits op hun verzoek in Theater Podium.

Het concert is bedoeld voor alle Heinoërs en regiogenoten die een avondje willen swingen op Gouwe Ouwe muziek. Westcoast speelt van oorsprong rock, pop en blues uit westkustplaatsen, zoals Liverpool en Den Haag. Denk aan: The Beatles en Golden Earring. Inmiddels is het repertoire wat uitgebreid, dus ook The Rolling Stones, Doobies en Eagles komen voorbij.

Maar daarnaast is dit optreden meer dan een avondje gezelligheid: Simon, Arend, Reinier en Adrie (de vier bestuursleden) willen de vrijwilligers van de Stichting Live Muziek Heino in het zonnetje zetten. Dat zijn er inmiddels zo’n 50. Bij elk evenement van het enthousiaste clubje muziekliefhebbers staan ze achter de bar, sjouwen ze met glazen, helpen ze bij de deur of verlenen andere hand- en spandiensten. “Dat waarderen we zeer”, aldus voorzitter Simon Butink. “Zij mogen dan ook gratis naar binnen.”

Praktische info
Kaarten voor het concert kosten in de voorverkoop € 10,- en aan de zaal € 15,-. Ze zijn verkrijgbaar bij de Smulbaai in Heino, Schulten Lederwaren in Raalte en op 13 mei in Theater Het Podium aan de Canadastraat in Heino. Het concert begint om 21.00 uur en de zaal gaat open om 20.00 uur.

© Stichting Live Music Heino