Echte blues in Het Podium

Wat is goede blues? Dat is in elk geval een fenomenale gitarist à la Eric Clapton en een zanger die je ziel weet te beroeren. Met de Belgische formatie The BluesBones haalt de Stichting Live Music Heino op 22 april een échte bluesband naar Theater Podium.

België is te klein…
De vijfkoppige band The BluesBones speelt eigen nummers, waarbij het gitaarwerk af en toe sterk aan Carlos Santana doet denken. Het doorleefde en melodieuze geluid heeft al veel prijzen opgeleverd. Zo sleepte The BluesBones onder andere de Blues Challenge in 2016 in de wacht. Het debuutalbum Voodoo Guitar heeft fantastische reviews gekregen. En ook de opvolgers Live @ De Bosuil en ‘Saved By The Blues ontvingen lovende kritieken. Het meest recente album, Double Live geniet wereldwijd zelfs de nodige aandacht. Behalve door eigen land toeren de Belgen inmiddels dan ook door Nederland, Zwitserland, Oostenrijk en Duitsland.

Praktische info
In de beslotenheid van Theater Podium (Canadastraat 6, Heino) komen de Belgische bluesmuzikanten beslist tot zijn recht. Entreeprijs: € 10,- in de voorverkoop, € 15,- aan de zaal. Het Podium gaat op 22 april open om 20.00 uur, aanvang van het concert om 21.00 uur. De kaarten zijn verkrijgbaar via de Smulbaai in Heino, Annie Schulten in Raalte, Koning Willem in Deventer. Op 2 april verkoopt de Stichting Live Music Heino ook entreekaarten tijdens de Pre Party Ribs en Blues bij Tivoli in Raalte.

Nog meer muziek!
Daarnaast staan er ook weer nieuwe muziekevenementen op het programma:

13 mei Westcoast (Theater Podium Heino)
14 oktober David Bowie coverband (Nicolaaskerk Heino)
25 november Us coverband (Nicolaaskerk Heino)
29/30 december Top 2000 Podium (Theater Podium)
3 februari 2018 Woodstock Tribute (Nicolaaskerk)
21 april 2018 Veldman Brothers (Theater Podium)

© Stichting Live Music Heino