× HOME TICKETS LOCATIES FOTO´S OVER ONS CONTACT LINKS
☰ MenuLive Music Heino

BACK TO THE WHO  |  vrijdag 25 maart 2022

afbeelding: BACK TO THE WHO

Entree:

Voorverkoop: € 10.00
Aan de zaal: € 15.00

Aanvang:

20:30 uur
Zaal open: 19:30 uur

Locatie:

BACK TO THE WHO, gaat knallen in Heino!

Back To The Who speelt de muziek van wat begin jaren ’70 bekend stond als ‘de luidste band ter wereld’, The Who. Met hits als Pinball Wizard, Won't Get Fooled Again, My Generation en “I Can’t Explain” waarin de ruige stem van Roger Daltrey, de knorrende bas van John Entwistle, het opzwepende gitaarwerk van gitarist Pete Townshend en de ongewoon wilde drumstijl van Keith Moon een grote impact hadden op de rockmuziek en hun sporen nog steeds nalaten in de muziekwereld.


Back To The Who bestaat uit vier bandleden die het onderste uit de kan halen om diezelfde sound terug te brengen naar nu, live op het podium in Heino.

“Back To The Who ...... Are You?”

Drummer Dave van Dansik slijt al jaren zijn stokken in verschillende bands. Hij laat zich al jaren inspireren door het album “Live at Leeds” van The Who en als echte rockdrummer zet hij de energieke drumstijl van zijn grootste muzikale voorbeeld Keith Moon perfect neer.

Bram van der Spek is van jongs af aan fan van The Who en vergt het uiterste van zijn basgitaar, naar zijn grote voorbeeld John Entwistle.

Tjeerd Blom, een ervaren zanger die verrassend ruig uit de hoek kan komen op het podium.

Toni Sprokk, een rockgitarist die met zijn sound tot het uiterste gaat sleurt je in één beweging terug naar The Who uit de jaren ’70.

Deze vier gepassioneerde muzikanten nemen je mee naar een opzwepende rock(her)beleving van The Who!