× HOME TICKETS LOCATIES FOTO´S OVER ONS CONTACT LINKS
☰ MenuLive Music Heino

RAMBLIN DOG  |  zaterdag 30 oktober

afbeelding: RAMBLIN DOG

Entree:

Voorverkoop: € 10.00
Aan de zaal: € 15.00

Aanvang:

20:30 uur
Zaal open: 19:30 uur

Locatie: De Maalderij Heino

De Maalderij
Canadastraat 6
8141 AC HEINO

RAMBLIN DOG, akoestische blues

Het spelen van akoestische blues met passie en muzikaliteit is de drijfveer van de 4 illustere heren van Ramblin’ Dog. Momenteel brengen ze hun debuut-CD ten gehore in den lande en weten hiermee een breed publiek aan zich te binden. Na het winnen van de publieksprijs tijdens de prestigieuze Dutch Blues Challenge 2016, zijn ze genomineerd voor de Dutch Blues Award publieksprijs 2019, waarmee ze serieus genomen dienen te worden in de Nederlandse en Europese blues-scene.
In augustus 2017 hebben ze hun eerste CD “We Will Voodoo You” uitgebracht met 12 eigen composities en 1 bewerkte traditional. Het debuut-album is enthousiast ontvangen met lovende kritieken. Blues Magazine zegt over hun CD: “Ramblin’ Dog Voodoo’ed me! Deze vier rasartiesten hebben een verschrikkelijk goed album gemaakt. De songs, het geluid en de thematiek zijn on-Nederlands goed en zouden niet misstaan tussen de Amerikaanse blueshelden. Dames en heren; ga dit luisteren.”
Hun repertoire bestaat zowel uit eigen composities als zelf gearrangeerde nummers van de grote blues-artiesten van alle tijden in verschillende stijlen. De 4 heren hebben een uitgebreide muzikale ervaring die je terug hoort in hun mix van gevoelige, swingende maar bovenal gepassioneerd gespeelde bluessongs.
Ramblin’ Dog geeft je kippenvel en de behoefte om te dansen!

Bezetting: Joep de Greef (zang, bluesharp en gitaar), Frank Reemers (zang en gitaar), Markus Trum (bas) en Maurice Meesters (cajon en percussie)