Evenementen

Evenementen

Woodstock Tribute Band – 3 februari – Nicolaaskerk Heino

De woodstock-Tribute band staat garant voor een wervelende show “Love and peace are back in town”

Alle muziek uit de Woodstock film passeert de revue: nummers van Janis Joplin, Melanie, Ten Years After, Jefferson Airplane, The Who, Tim Hardin, Santana, Crosby-Stills-Nash & Young, Jimi Hendrix, Joe Cocker Country Joe Mac Donald en vele anderen.

“Met een echte Janis Joplin vertolkt door Sabine van Gessel, de kwaliteiten van Jan van der Burg die in de huid kruipt van Joe Cocker, Arlo Guthrie, en CSNY is de uitstekend verzorgde zang, het handelsmerk van The Woodstock Tribute Band.”

Komt daar nog de getalenteerde gitarist Maarten van Iersel bij, die moeiteloos in de huid kruipt van Carlos Santana, Jimi Hendrix en Ten Years After, samen met het Groovy toetsenwerk van Jack de Laat en de gedreven en ervaren ritme sectie van Maurice van de Nobelen en Sander van den Berk, dan is Woodstock een feit.

Line up: Sabine van Gessel( Zang), Jan van der Burg (zang en Gitaar), Maarten van Iersel (gitaar), Jack de Laat (Keyboards), Maurice Nobelen (Bas), Sander van den Berk (Drums), Christel van Doorn en Jeanne de Laat ( Backing vocals).

Vers van de pers: The 2 Guitars zullen bij de Woodstock Tribute het voorprogramma verzorgen (aanvang 20.00 uur) en na afloop een afterparty bij Buuffie’s. Zijn we erg blij mee !

The 2 Guitars worden gevormd door Ernst van der Sloot (Gitaar en Zang) en Tom Veltien. Zij hebben samen eerder in verschillende bands gespeeld en samengewerkt tijdens een theaterproductie en verschillende voorprogramma’s van onder meer Jan Akkerman en Rosenberg Trio. Het repertoire bestaat uit bewerkte covers van Blues en Rock muziek omtrent de jaren 60/70/80 waarbij improvisatie op de voorgrond staat. Hierdoor krijgen de bekende nummers een eigen wending waardoor het herkenbaar is, maar toch een persoonlijk karakter krijgt. En natuurlijk zal het plezier ook niet ontbreken !

Kaartverkoop: start 9 januari

Datum: 3 februari 2018
Aanvang: 20.00 uur
Locatie: Nicolaaskerk (Dorpsstraat 2 in Heino)
Prijs: voorverkoop 17,50 / kassa € 22,50

Meer info: www.woodstock-tribute.nl

 

© Stichting Live Music Heino