Evenementen

Evenementen

The U2 Tribute – 25 november – Nicolaaskerk Heino

Hoofdprogramma: de meest ervaren U2-Tributeband van Europa laat je genieten van topkwaliteit. Al ruim 15 jaar spelen de vier U2-liefhebbers samen en meer dan 250 optreden hebben zij op hun naam staan! Hun show duurt twee uur en bevat de hoogtepunten uit het repertoire van de Ierse superband U2. Opzwepende meezingers, afgewisseld met krachtige rocknummers en prachtige ballades. Geweldig dus dat deze band komt optreden in Heino!

Voorprogramma: Het voorprogramma wordt verzorgd door twee leden van de Sallandse groep Tricklebolt, te weten Bastian Pen en Tim Kampman. Zij hebben speciaal voor het concert op 25 november een akoestische set bedacht nu ze zonder de andere twee bandleden optreden. Ze proberen sfeer te combineren met de jarenzeventig rock van hun moederband Tricklebolt. Door hen voor het voorprogramma uit te nodigen geeft de Stichting Live Music Heino ook Sallands talent een mogelijkheid om zich te laten zien en horen. Deze jongens zullen na het U2 Tribute-concert tevens optreden bij Buuffies!  ‘n Afterparty dus!

Kaartverkoop: de voorverkoop is bij de Smulbaai (Canadastraat 16 in Heino) en Schulten Lederwaren (Herenstraat 14 in Raalte). Prijs €17,50 in de voorverkoop en € 22,50 aan de kassa.

Datum: 25 november 2017
Aanvang: 19.30 (kerk open) / 20.00 (voorprogramma) / 21.00 uur (hoofdact)
Locatie: Nicolaaskerk (Dorpsstraat 2 in Heino)
Prijs: € 17,50 (vvk) / € 22,50 (kassa)
Meer info: www.u2tribute.nl

© Stichting Live Music Heino