Evenementen

Evenementen

Flurk Long Versions & Top 2000 Café Heino

Op 30 december vorig jaar hebben we voor het eerst het Top 2000 Café Heino gehouden. Wat ‘n succes was dat, wat ‘n mooie muziek en mooie beelden ! En wat een belangstelling zeg, een schot in de roos dus. Alle reden voor stichting Live Music Heino om weer bezig te gaan met de organisatie van de tweede editie. De muzikale ondersteuning van de TOP 2000 zal wederom worden verzorgd door de Hippie Tunes uit Zwolle. Deze band bestaat uit twee zangeressen, een zanger en vier muzikanten en heeft zich helemaal toegelegd op het spelen van muziek uit de jaren ’70 en ’80. Dat wordt weer swingen en meezingen. Vanwege de verwachte belangstelling heeft Stichting Live Music Heino de samenwerking gezocht met stichting Dorpshuus. Het Dorpshuus zal tot een supergezellig café worden omgebouwd !

Zaterdag 30 december – Top 2000 Café in het Dorpshuus Heino aanvang 14.00 u. Entree gratis!

Nu zijn er in het verleden zoveel mooie lange nummers gemaakt. Wat te denken van Firth of Fifth van Genenis (1973- 9 minuten), Crime of the Century van Supertramp (1976 – 10 minuten), Get Ready van Rare Earth (1969- 43 minuten !), , Set the controls of the hard of the sun van Pink Floyd 1968 – 9 minuten), Whole Lotta Love van Led Zeppelin 1969 – 6 minuten), I can’t keep from cryin’ something van Ten Years After (19 minuten) and many more ! En wat is er nou op tegen om een aparte avond te organiseren waarop deze nummers en vele andere Long Versions worden gedraaid, van het begin tot het eind. Dat gaat dus gebeuren op 29 december. Speciaal voor de echte liefhebbers, waaronder vele trouwe bezoekers van de toenmalig jeugdsoos Flurk. Muziek ondersteund met mooie oude opnames van die bands. En links en rechts wat verhalen van toen, wat voor ‘n tijd was het, wat speelde er in de wereld en wie heeft welke band gezien ? Enzovoorts. Dat wordt een geweldige avond, that’s for sure ! De avond staat onder de bezielende leiding van oud-Flurker Jos Eilert. Jos, Sjef Vlierhuis en Marcel Hoppen tekenen voor de organisatie.

Vrijdag 29 december – Flurk Long Versions in het Podium Heino aanvang 19.00 u. Inloop vanaf 15:00 uur, start muziekprogramma vanaf 18:00 uur.

Toegangskaartjes á 5,- bij de Smulbaai Heino

 Maar eerst nog: U2 Tribute band op 25 november, Nicolaaskerk Heino

Voor nadere info: www.live-music-heino.nl

1

2

© Stichting Live Music Heino